Читај ми!

Šarić na suočenju sa svedokom saradnikom

Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za šverc kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu nastavljeno je u Specijalnom sudu u Beogradu iza zatvorenih vrata, jer se Šarić suočava sa drugim od trojice svedoka saradnika u tom procesu.

Na prethodnom suđenju 20. marta Darko Šarić je ispitivao i suočavao se sa svedokom saradnikom Nebojšom Joksovićem, a sutra i prekosutra suočiće se sa Draškom Vukovićem i Radanom Adamovićem, koji će zbog saradnje sa tužilaštvom bili oslobođeni, prenosi Tanjug.

Sud je odluku o isključenju javnosti doneo na predlog tužilaštva za organizovani kriminal.

Ispitivanje i suočavanje sa sveodcima koji sarađuju sa tužilaštvom tražio je Šarić koji tvrdi da su njihovi navodi izmišljeni i lažni.

Isključenje javnosti se praktikuje uvek kada pred sudom iskaze daju svedoci saradnici, a izuzetak je bio samo Dejan Milenković koji je javno svedočio u procesima za ubistvo premijera i za zločine "zemunskog klana".

Šarić negira da je učestvovao u švercu kokaina i da su mu optužbe montirane od strane bivše vlasti i vrha policije.

Osim Šarića, koji se posle višegodišnjeg bekstva predao 18. marta prošle godine, na optuženičkoj klupi je još devet optuženih, dok je 14 i dalje u bekstvu i sudi im se u odsustvu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво