Читај ми!

Uhapšeni zbog ubistva u Beloj Palanci

Četrdesetpetogodišnji muškarac D. D. iz Bele Palanke, preminuo je noćas u Domu zdravlja u ovom mestu, od povreda koje su mu nanela četvorica maskiranih napadača. Pirotska i niška policija privele su sve osumnjičene.

U pirotskoj policiji kažu da je supruga ubijenog izjavila da su četvorica maskiranih napadača, sa fantomkama na glavi, u njihovu kuću upala sinoć, nešto pre ponoći, saznaje RTS.

Nju su vezali i odveli u drugu sobu, a njenog supruga su tukli, pa je on od zadobijenih povreda preminuo u Domu zdravlja u Beloj Palanci.

Razbojnici su pobegli, ali su brzom, akcijom pirotske i niške policije uhapšeni.

N. Đ. (22) iz Bele Palanke uhapšen je u kolima na putu Bela Palanka - Niš, u vozilu marke "be-em-ve" pronađeni su pištolj i tragovi zločina. A. T. (23) iz Kuršumlije i I. S. (37) iz okoline Merošine uhapšeni su u Nišu.

Četvrtog osumnjičenog M. D. (44) pirotska policija uhapsila je u Beloj Palanci.

Osumnjičeni su privedeni tužiocu Višeg suda u Pirotu, a motivi ovog zločina se još uvek istražuju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво