Читај ми!

Ubistvo policajca Gašija naručili rođaci?

Vesel Đina i Kujtim Bejici priznali su ubistvo policajca Šemsija Gašija. Postoji sumnja da su ubistvo Gašija naručili njegovi rođaci zbog spora oko zemlje, piše Koha ditore.

U pitanju je spor oko parcele u naselje "Mati 1" u Prištini, prenosi Tanjug.

Sumnja se da su Ramadan, Mujo, Agron i Adonis Gaši, koji su uhapšeni na dan Gašijevog ubista, angažovali dva člana kriminalne grupe, koja je u Prištini poznata pod imenom "Bregu grups", da ubiju policajca za simboličnu sumu novca.

Na osnovu tog sporazuma Vesel Đina i Kujtim Bejici u sredu ujutru su iz zasede ubili policajca Šemsija Gašija (61) kada je krenuo na posao.

Uhapšeni mladići su, kako prenosi Koha ditore, dali iskaz o ubistvu čim im je policija predočila dokaze među kojima je i video zapis kamere postavljene na jednoj kući u tom naselju.

Vesel Đina i Kujtim Bejici su priznali ubistvo navodeći da im je porodica Gaši platila, jer je imala spor oko parcele ubijenog policajca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи