Читај ми!

Lančani sudar na Pančevačkom mostu, povređeno dvoje

Dve osobe su povređene u lančanom sudaru, koji se dogodio jutros oko 8.10 na Pančevačkom mostu u Beogradu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da je muškarac star oko 29 godina zadobio povrede glave i ramena, a drugi muškarac star oko 54 godine zadobio je povredu glave i razderotinu nosa.

Povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Prema informacijama iz MUP-a u sudaru je učestvovalo pet vozila. Kako su naveli u MUP-u, zbog lanačanog sudara nije bilo obustave saobraćaja.

Beogradski elektronski mediji prenose da je u udesu učestvovalo sedam vozila, od čega tri kombija i četiri automobila, što je izazvalo kolaps u saobraćaju, gužve na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво