Читај ми!

Radnici "Čistoće" osetili gušenja dok su skupljali smeće

Četvorica radnika JKP "Čistoća" Novi Sad danas popodne su osetili mučninu, nelagodnost i gušenje prilikom prikupljanja otpada. Radnici su pušteni na kućno lečenje posle zbrinjavanja na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Otpad je zbrinut na deponiji u novosadskom naselju Liman 4, nema nikave opasnosti za građane, kao ni mesta panici, rekla je Tanjugu portparolka "Čistoće" Sofija Mitrović.

Mitrovićeva je precizirala da su radnici oko 17 sati, prilikom prikupljanja otpada na Limanu 4, primetili dim iz kamiona za prikupljanje smeća.

"Odmah su na slobodnu površinu ispraznili smeće i pozvali vatrogasce koji su zaustavili širenje dima u u toj gomili smeća", rekla je Mitrovićeva.

Prema njenim rečima, radnici su nakon toga osetili mučninu, nelagodnost i gušenje, pa su prebačeni u Urgentni centar, a odatle upućeni na Institut za pluće bolesti u Sremskoj Kamenici.

Mitrovićeva je dodala da su o incidentu obaveštene policija i nadležne inspekcije, koje sprovode istragu u vezi tog događaja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво