Otkriveni ilegalni migranti u Preševu

Na železničkoj stanici Preševo sprečen ilegalni ulazak 13 državljana Avganistana u Srbiju.

Reč je o dvadesetogodišnjacima koji su pokušali da se domognu Zapadne Evrope, sakrivši se u prostore koje su ispod dva vagona napravili od dasaka, saopštila je Uprava carina, prenosi Beta.

"Međunarodni teretni voz u kome su otkriveni bio je prazan, krenuo je iz Grčke i samo je tranzitirao kroz Srbiju, a u kompoziciji su se nalazili vagoni sa različitim krajnjim destinacijama. Ilegalni emigranti podelili su se u dve grupe, pa su se slučajno ili namerno njih sedmorica sakrila ispod vagona koji je išao do Mađarske, a šestorica ispod onog koji je išao put Češke", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su carinici i policajci na graničnom prelazu Preševo, od početka 2015. godine, sprečili više od 20 stranih državljana da ilegalno uđu u Srbiju.

"Kao i u svim prethodnim slučajevima, ilegalni emigranti su predati u dalju nadležnost MUP-a", saopštila je Uprava carina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи