Pao plafon u školi u Vučju

Deo plafona koji je renoviran pre godinu dana u Osnovnoj školi "Bora Stanković" u Vučju, kod Leskovca, pao je u noći između petka i subote.

U osnovnoj školi "Bora Stanković", koju pohađa 400 učenika, pao je deo plafona u hemijskom kabinetu. Renoviranje škole je završeno u oktobru prošle godine.

U noći između petka i subote u Vučju i okolini duvao je jak vetar, koji je čupao drveće. Ipak, male su šanse da je on krivac za rušenje plafona u tek renoviranom kabinetu, budući da su krov i prozori ostali čitavi. Sreća u nesreći je što se sve dogodilo dok u školi nije bilo đaka.

"Škola je renovirana pre tri meseca. Sve dok ne dobijem garancije nadležnih organa, deca neće pohađati nastavu na spratu jer ne smemo ništa da rizikujemo", rekla je direktorka Osnovne škole "Bora Stanković" Nadica Filipović.

Uviđaj su obavili inspektori Policijske uprave u Leskovcu, a Grad je formirao komisiju koja treba da utvrdi uzroke i eventualnu odgovornost za pad plafona.

"Niko se neće kriti iza mojih leđa. Stručna komisija će raditi efikasno kako bismo što pre utvrdili ko je odgovoran za ovo što se desilo", kaže gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Osnovna škola "Bora Stanković" u Vučju sagrađena je 1957. godine. Grad je za rekonstrukciju prošle godine izdvojio tri miliona dinara, a kao najbolji ponuđač izabrana je firma "Pionir" iz Vlasotinca.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи