Na aerodromu otkriven kokain

Carinici su na aerodromu “Nikola Tesla” sprečili pokušaj krijumčarenja više od sedam kilograma praškaste materije, za koju se osnovano sumnja da je u pitanju kokain, saopštila je Uprava carina.

Drogu su otkrili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja prilikom detaljne kontrole četrdesetšestogodišnjeg državljanina Nemačke, koji je doputovao letom iz Sao Paola preko Abu Dabija u Beograd, prenosi Tanjug.

Nakon što je sleteo, prijavio se u tzv. zeleni kontrolni prolaz, koji je predviđen za putnike koji nemaju ništa da prijave, međutim carinici su kofer pregledali rendgenom, na čijem snimku su se mogle videti nepravilnosti.

Zbog toga su odlučili da detaljno prekontrolišu njegov prtljag, koji je bio pun brazilskih preparata za kosu "Jama", što je pojačalo njihove sumnje.

Nakon toga su posebnim aparatom uradili analize i sumnja je potvrđena, jer se posle pozitivnog reagovanja na kokain moglo videti da se definitivno ne radi o preparatima za kosu, već najverovatnije o sedam i po kilograma kokaina.

Putnik i droga biće predati u dalju nadležnost MUP, navodi se u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво