Velika zaplena rezanog duvana

Uprava carina saopštila je da je sprečila krijumčarenje 190 kilograma rezanog duvana i 100 kilograma razne robe za koju nije plaćena carina.

Kako se u navodi zu saopštenju, u akciji koju su izveli carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumačarenja kod naplatne rampe "Nais" zaustavili su vozilo kurirske službe, prenosi Beta.

Vozač je carinicima rekao da je u vozilu samo roba koju prevozi iz Beograda u Niš, te da nema ništa što bi trebalo da prijavi za kontrolu.

Međutim carinici su u pošiljkama spakovanim u vreće i pakete, otkrili kutiju sa 190 kilograma rezanog duvana.

Našli su i više od 500 dečijih igračaka, žensku obuću, torbe, kišobrane i drugu robu za koju nisu bile plaćene uvozne dažbine.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, a roba je zadržana do okonačnja prekršajog postupka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво