Читај ми!

Sudar autobusa i automobila, pet povređenih

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se oko 15.30 dogodila u beogradskom naselju Banjica, potvrđeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila na uglu Crnotravske i Raške ulice, prenosi Beta.

Kako je rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, autobus na liniji 59 sudario se sa za sada neidentifikovanim automobilom koji mu je usled naglog kočenja presekao put.

U MUP-u su rekli da vozač automobila još uvek nije pronađen.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura navela je da, prema prvim podacima, povrede nisu teške i da su svi povređeni bili putnici autobusa.

Tridesetogodišnji muškarac zadobio je tupu povredu ramena, dok je 69-godišnja žena povredila leđa. Oni su prevezeni na Institut za ortopediju "Banjica".

Žene starosti oko 64 i 57 godina i muškarac star 84 godine zadobili su povrede glave i prevezeni su u Urgentni centar, rekla je Macura.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво