Читај ми!

Pritvor za zatvorskog čuvara zbog mita

Pripadniku Službe za obezbeđenje Kazneno-popravnog zavoda u Nišu T. D. koji je radio u zatvoru u Pirotu, Viši javni tužilac odredio je pritvor do 30 dana zbog osnovane sumnje da je primao mito.

Osumnjičeni, koji je radio kao pripadnik obezbeđenja u Odseku pritvora KPZ "Niš" u Pirotu, "udaljen je sa rada do okončanja disciplinskog postupka, a zbog teže povrede dužnosti", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je priveden juče na osnovu prikupljenih podataka u dvomesečnom trajanju pripadnika Službe obezbeđenja KPZ Niš u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave u Nišu, dodaju iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Upravnik KPZ Niš Aleksandar Grbović rekao je "da ni jednom pojedincu neće biti dozvoljeno da zloupotrebljava državne institucije i svaka povreda prava i dužnosti biće, kao i do sada, sankcionisana", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи