Uhapšeni pomagači Gorana Šarca

Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe, zbog sumnje da su pomogle Goranu Šarcu posle krivičnog dela, počinjenog 1. decembra ove godine.

N. K. (1982), D. V. (1973) i P. R. (1975) iz Sremske Mitrovice, terete se da su isekli u delove "džip čiroki" kojim je Šarac udario Novosađanku Mariju Milešić na Somborskom bulevaru, a zatim pobegao sa lica mesta. Sumnja se da su isečene delove vozila prodali topionici kako bi prikrili tragove krivičnog dela, saopštava MUP.

Uz krivičnu prijavu koja ih tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, sva trojica biće dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво