Zaječar, priznao ubistvo devojke

Policija je prošle noći u ataru sela Glogovice, tridesetak kilometara od Zaječara, pronašla telo osamnaestogodišnje maturantkinje ekonomske škole u tom gradu, koja je nestala 8. decembra. Uhapšenom Čedomiru Đuriću iz Salaša, za koga se sumnja da je devojku tog dana ubio i bacio u jezero, određeno je policijsko zadržavanje.

Dragana Ćirić poslednji put je viđena u Domu za učenike srednjih škola u ponedeljak popodne. Nekoliko sati kasnije roditelji su policiji prijavili njen nestanak.

"Noćas je izvršena pretraga terena kojom prilikom smo u ataru sela Glogovica pronašli leš sada već pokojne Dragane Ćirić,u reci odnosno jezeru Glogovičke reke", kaže načelnik PU Zaječar Goran Tomić.

Dragana je bila maturant ekonomske škole u Zaječaru.

Direktorka Doma za učenike srednjih škola u Zaječaru Bratislava Petrov kaže da je bila super đak.

Policija saopštava da je devojka od ranije poznavala ubicu jer su iz istog mesta. RTS nezvanično saznaje da je motiv ubistva patološka ljubomora iako je ubica stariji skoro pola veka od žrtve.

RTS u je potvrđeno da je Čedomir Đurić priznao da je ubio Draganu a detalje da li je silovana i kako je ubijena, pokazaće istraga na osnovu obdukcionog nalaza.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара