Читај ми!

Subotić: Nemam veze sa napadom na Beka

Pošto nemam šta da skrivam odazvao sam se pozivu nadležnih kako bih odgovorio na sva njihova pitanja u vezi sa napadom na Milana Beka, navodi u saopštenju Stanko Subotić. Dodaje da mu ubistvo Beka nije u interesu jer želi spor sa njim da okonča pred nadležnim sudom, istakao je Subotić.

Biznismen Stanko Subotić saopštio je da nema nikakve veze sa pokušajem atentata na Milana Beka, te da se u najkraćem roku odazvao na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio na sva pitanja u istrazi.

Subotić je, povodom informacija koje su se pojavile u medijima, u vezi sa njegovim saslušanjem u okviru istrage atentata na Beka, rekao da se, pošto nema šta da skriva, uredno i u najkraćem roku, odazvao pozivu nadležnih kako bih odgovorio na sva njihova pitanja.

"U izjavi sam potvrdio ono što je istina - da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsetio sam ih da sam protiv gospodina Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije Novosti", naveo je Subotić u izjavi dostavljenoj medijima.

Rekao je da mu je "žarka želja da se taj njegov spor okonča pred nadležnim sudom".

"Takođe, iskreno želim da policija što pre uspešno okonča istragu i pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, a gospodinu Beku želim brz i uspešan oporavak", dodao je Subotić.

Beogradski mediji preneli su da je Subotić saslušan pre tri dana u okviru istrage atentata na Beka.

Subotić je, kako piše Blic, doleteo svojim privatnim avionom iz Ženeve, a zatim otišao u beogradsku policiju gde je s njim u svojstvu građanina obavljen razgovor u istrazi rasvetljavanja pucnjave u kojoj je ranjen Beko.

Prema navodima medija, Subotiću je ponuđeno i poligrafsko testiranje, ali je on to odbio. Negirao je da ima veze s pucnjavom koja se dogodila 14. novembra, a izjavio je da je protiv Beka pokrenuo postupak pre četiri godine jer ga je prevario u privatizaciji Večernjih novosti.

Prema pisanju Informera, Subotić je rekao da je njemu najmanje u interesu da se Beku bilo šta dogodi jer u slučaju njegove smrti ne bi imao ko da mu vrati skoro 30 miliona evra.

Mediji pišu i da će, posle Subotića, ovih dana biti ispitan i vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, kao i još nekoliko poznatih biznismena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи