Читај ми!

Zaplenjen "gorki list" u Raški

Policija iz Raške zaplenila je 240 boca alkoholnog pića "gorki list”, bez akciznih markica Republike Srbije i odgovarajuće dokumentacije.

Na putu Kraljevo-Raška, u mestu Vlasovo kod Raške, policija je sinoć oko 20 časova, prilikom kontrole teretnog motornog vozila novopazarske registracije, pronašla 240 flaša "gorkog lista", prenosi Tanjug.

Vozilom je upravljao tridesetdvogodišnji čovek iz Novog Pazara, koji je prevozio građevinski materijal. Flaše alkoholnog pića bile su sakrivene u delu predviđenom za smeštaj paleta, saopštila je kraljevačka policija.

Alkoholno piće je uz potvrdu privremeno oduzela poreska policija.

Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv vozača kamiona biće podneta krivična prijava.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи