Читај ми!

Zaplena cigareta u Kraljevu i Novom Pazaru

Kraljevačka i novopazarska policija su, u dve odvojene akcije, zaplenile ukupno 13.834 paklice cigareta.

Policija je u dvorištu kuće u Novom Pazaru zatekla dvojicu Tutinaca kako iz dva vozila novopazarskih tablica istovaraju 8.334 paklice cigareta, saopštava MUP.

Pronađene cigarete marke "merlin", "ef-em red", "ef-em slim" i "monte" nisu imale potrebnu dokumentaciju. Cigarete i vozila oduzela je poreska policija.

Dvojica osumnjičenih biće saslušani i protiv njih će biti podnete krivične prijave.

Policija iz Kraljeva je na putu Raška-Kraljevo, prilikom kontrole minibusa kojim se prevozio juniorski fudbalski tim, zaplenila 5.500 paklica cigareta "marbl", bez dokumentacije.

Sumnja se da cigarete pripadaju vozaču minibusa (37) iz Novog Pazara i da su namenjene daljoj prodaji na području Republike Srbije.

Cigarete su zaplenjene, a protiv vozača minibusa biće podneta krivična prijava.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи