Читај ми!

Novi dokazi u istrazi napada na Beka

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da policija ima nove dokaze iz forenzičke analize koji idu u prilog tezi da napad na biznismena Milana Beka nije profesionalno naručeno ubistvo. Bekovo stanje znatno bolje, kažu u KCS.

Nebojša Stefanović je rekao da očekuje da će istraga brzo dovesti do napadača, prenosi Tanjug.

"Ključni pravac (istrage) za koji verujemo da će dovesti do otkrivanja počinilaca ide dobro i očekujem da će relativno brzo dati rezultate i da ćemo imati počinioce", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Povodom različitih navoda u medijima o napadu na Beka, Stefanović je rekao da ne može da zaustavi medije u pisanju, ali je istakao da nije sve tačno ono što se pojavljuje u medijima.

Ministar je naveo da ne može da saopšti više podataka da ne bi ugrozio istragu. 

Zdravstveno stanje biznismena Milana Beka, koji je u petak ranjen iz vatrenog oružja, danas je "u bitnom poboljšanju" u odnosu na subotu, saopštio je Klinički centar Srbije. 

"Danas je stanje pacijenta u bitnom poboljšanju u odnosu na prethodni dan. Nastavlja se sa intenzivnom terapijom", navedeno je u saopštenju Kliničkog centra, a prenosi Beta.

Nepoznati napadač pucao je na Beka u petak između 17.00 i 17.30 ispred njegove kuće u beogradskom naselju Senjak. Beko je potom operisan u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je juče da su, po dosadašnjim saznanjima, u napadu na Beka učestvovale dve osobe, koje najverovatnije nisu profesionalci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво