Читај ми!

Aleksandar Antić lakše povređen u udesu

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić imao udes na putu između Zaječara i Bora. Antić i njegov vozač su lakše povređeni.

Službeni automobil u kojem je bio Aleksandar Antić sleteo je s puta, a ministar je lakše povređen, potvrđeno je RTS-u u kabinetu ministra.

Kako javlja novinar Bete, automobil marke "audi" je posle preticanja sleteo s puta i oko 100 metara klizao pored njega, pre no što se zaustavio.

Automobil je manje oštećen, a ministar je posle udesa rekao da je sreća što su njegov vozač i on samo lakše povređeni.

"Dobro je da smo ostali živi. Sedeo sam na prednjem sedištu, ali nisam video šta se dogodilo jer sam razgovarao telefonom", rekao je Antić novinaru agencije Beta, koji se zatekao na licu mesta. 

Policija vrši uviđaj na mestu nesreće. 

Do udesa je došlo rano popodne, kada se ministar Antić vraćao sa otvaranja solarne elektrane u Kladovu, na putu udaljenom 25 kilometara od Negotina.

Antić se, nakon otvaranja elektrane, uputio službeno ka Boru.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи