Читај ми!

Kraljevo, pijan svaki sedmi vozač

Saobraćajna policija iz Kraljeva je tokom prethodnog vikenda sprovela akciju pojačane kontrole saobraćaja. Utvrđeno da je svaki dvadeset peti vozač vozio pod uticajem alkohola.

Od ukupnog broja sankcionisanih prekršaja, oko 90 odsto se odnosilo na alkoholisanost vozača, prenosi Tanjug.

Sprovodeći ovu akciju, kontrolisali su 380 vozila i vozača i tom prilikom sankcionisali 62 prekršaja, od kojih 55 prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i jedan prekršaj upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, saopštila je policija.

Policija je iz saobraćaja isključila svih 56 vozača. Deset vozača je zadržano do istrežnjenja, a najduže do 12 sati, jer su u krvi imali više od 1,2 promila alkohola i oni će, po isteku zadržavanja, biti privedeni sudiji za prekršaje.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се