Читај ми!

Pucnjava u Mitrovici, oštećen auto prodekana FTN-a

Nepoznate osobe pucale su iz vatrenog oružja na vozilo marke "mercedes" čiji je vlasnik prodekan Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici Srđan Jović. Pucnjava se dogodila u ulici Džona Kenedija u Kosovskoj Mitrovici.

Vozilo je bilo parkirano na parkingu pored fakulteta, niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilu, rekao je Tanjugu regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Prema njegovim rečima, slučaj je Kosovskoj policiji prijavljen danas oko 16.00 sati.

Vozilo je oštećeno sa nekoliko hitaca, koji su probili levo bočno staklo i vrata. Ne zna se tačno vreme kada je došlo do pucnjave, kao ni motiv.

Kosovska policija je obavila uviđaj, a na licu mesta su pronađene i čaure ispaljenih metaka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи