Požar u Beogradu, na zgarištu pronađeno telo

Jedna osoba je rano jutros stradala u požaru kod starog železničkog mosta u Beogradu. Izgorela je baraka u ulici Braće Krsmanovića, koja je delovala napušteno, ali je na zgarištu pronađeno telo.

Požar je zahvatio baraku površine oko 20 kvadratnih metara u blizini Beogradske autobuske stanice, rekao je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

Vatra je je ugašena angažovanjem pet vozila i 19 vatrogasaca, a sprečeno je njegovo širenje na okolne veće magacine, istakao je Milošević i dodao da će se posle završetka istrage znati više o uzroku požara.

Zbog požara, tramvaji na linijama 7, 9 i 13 i autobusi na linijama 78 i 83 bili su u zastoju od 5.10 do 5.55 časova kod Beogradske autobuske stanice, rekao je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Veći zastoj nastao je na silasku sa starog tramvajskog mosta zbog angažovanja vatrogasaca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара