Читај ми!

Bomba ispod džipa na Kalemegdanu

Ruski državljanin prijavio da je ispod njegovog automobila na Kalemegdanu bomba, potvrđeno RTS-u u "Parking servisu". Specijalne jedinice MUP-a demontirale bombu.

Ispod jednog džipa ruskih tablica na parkingu kod Zoološkog vrta u Beogradu bila je postavljena bomba koja je u međuvremenu demontirana.

Policija je danas kod Zoološkog vrta u Beogradu blokirala ulicu jer je ispod jednog džipa marke "mazda" ruskih tablica bila postavljena bomba, a direktor "Parking servisa" Andrija Čupković rekao je novinarima da je čovek koji je vozio džip bio sa maloletnim detetom i da je primetio nešto čudno kada je hteo da uđe u vozilo.

Dodao je da je vozač to prijavio radnicima "Parking servisa", da je policija odmah blokirala taj deo, a specijalne jedinice MUP-a su nakon toga i demontirale bombu.

Odmah su bili evakuisani građani koji su bili u blizini, kao i posetioci luna-parka na Kalemegdanu u čijoj je neposrednoj blizini automobil parkiran.

Čupković je rekao da bomba nije montirana na parking-mestu ispred Zoološkog vrta već da je bila na kolima još pre dolaska na parking.

Deo ulice gde je parkirano vozilo ograđeno je policijskih trakama i obavlja se uviđaj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи