Читај ми!

Uhapšeni napadači na džamiju

Dve maloletne osobe iz Subotice i Novog Sada uhapšene zbog sumnje da su zapalile vrata džamije u Subotici.

Ministar policije Milorad Veljović rekao je da su uhapšene dve maloletne osobe, srpske i mađarske nacionalnosti. 

Kako je Veljović objasnio na sednici Pokrajinskog saveta za bezbednost u Novom Sadu, jedan maloletnik je iz Subotice, a drugi iz Novog Sada.

Prema njegovim rečima, od 19 napada na objekte širom Vojvodine, rešena je polovina slučajeva, a skoro u svim predmetima uhapšeni osumnjičeni su maloletnici.

Veljović je dodao da je policiji prioritet rešavanje svih napada.

Ministar Nebojša Stefanović je rekao da su počinioci bili zapalili plastičnu kantu ispred vrata na jednom objektu u sklopu džamije.

Prethodnih dana u nekoliko gradova Vojvodine napadnuto je više objekata čiji su vlasnici pripadnici albanske nacionalne zajednice.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво