Читај ми!

Napad na srpsku kuću u Klini

Kuća Draga Konića u Klini bila je meta napada za sada nepoznatih osoba, koje su kamenicama porazbijale stakla na nekoliko prozora, prenela je RTS-u načelnica Pećkog okruga Vinka Radosavljević.

"Napad se dogodio sinoć, oko 21 čas. Na kući Konića polupani su prozori. Druge štete nema, ali su Konići, Drago sa suprugom, pretrpeli veliki strah", navela je Radosavljevićeva.

Ona veruje da je napad deo spirale nasilja prema srpskoj zajednici na Kosovu, nakon prošlonedeljne utakmice Srbija–Albanija.

Konići su napad prijavili policiji koja je izvršila uviđaj.

Drago Konić je i prošle godine napadnut na svom imanju u Klini. Tadašnji napad Albanaca, u lokalnom Domu zdravlja okarakterisali su kao da je Konić povredio sebe samog.

U Klini trenutno živi četrdesetak Srba.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво