Читај ми!

Rezultati istrage o žandarmima sledeće nedelje

Istraga o prebijanju Andreja Vučića, koja će biti završena početkom naredne sedmice, utvrdiće sve činjenice i motive, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je rekao da je suspendovano pet žandarma, koji su neposredno ili komandno učestvovali u incidentu, prenosi Tanjug.

"Kada se završi istraga onda ćemo, u saradnji sa tužilaštvom, moći da kažemo koji su njeni rezultati", dodao je Stefanović.

Istakao je da očekuje da istraga bude završena najdalje do početka naredne sedmice, ponovivši da ne želi da komentariše nijednu činjenicu iz istrage.

"Istaga će utvrditi sve činjenice", rekao je Stefanović novinarima.

Na pitanje da li se to odnosi i na kretanje obezbeđenja brata premijera Aleksandra Vučića, Stefanović je odgovorio da policija ne utvrđuje šta je "priroda kretanja nekog već šta je predmet krivičnog dela", ako ga ima.

Upitan da prokomentariše navode premijera Vučića da je taj napad bio napad na njega, Stefanović je odgovorio: "Sve se istražuje, svi mogući aspekti i motivi se istražuju, i nismo ništa prepustili slučaju."

Stefanović je naglasio i da se to radi kako se ne bi dozvolilo da bilo ko kasnije spekuliše "ovom ili onom" činjenicom.

Prema njegovim rečima, kad istraga utvrdi šta se desilo, to će ljudima biti saopšteno. "Mislim da je to najpoštenije", rekao je Stefanović.

Ministar je prethodno prisustvovao prijemu nove generacije studenata Kriminalističko-policijske akademije u Zemunu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво