Читај ми!

Kragujevac, povređeno troje učenika

Troje učenika starosti od osam do deset godina povređeno jutros u mestu Divostin kada je na zaustavljeni autobus udario kamion natovaren drvima. Učenici nisu teže povređeni.

Kragujevačka policija je saopštila da je na zaustavljeni autobus, koji se kretao iz Drače prema Kragujevcu, u prigradskom naselju Divostin naletelo teretno vozilo marke "zastava" natovareno drvima.

Vozač teretnog vozila i tri devojčice iz autobusa primljeni su u KBC zbog sumnje na povrede u saobraćajnoj nezgodi, javlja dopisnik RTS-a.

Prema rečima pi-ara KBC Vanje Pejić, nakon pregleda hirurga utvrđeno je da su klinički i radiološki nalazi uredni i da nema površinskih povreda i svi su pušteni kući.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво