Uhapšen zbog ubistva kod Batočine

Kriminalistička policija uhapsila je S. S.(36) iz Kragujevca zbog sumnje da je krajem avgusta ubio B. K.(62) iz Badnjevca kod Batočine.

Policija je za S. S. odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden zameniku Višeg javnog tužioca u Kragujevcu, saopštila je policija.

Na lokalnom putu u selu Badnjevac kod Batočine, 30. avgusta 2014. godine, u popodnevnim satima, pronađeno je beživotno telo B. K. iz ovog mesta.

Tokom vršenja uviđaja uočene su povrede u predelu glave, što je  dovelo do sumnje da se radi o ubistvu.

Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Goran Živković izjavio je Tanjugu da je ubijeni B.K. iz Badnjevca kod Batočine zadobio povredu na temenu glave usled koje je nastupila smrt.

"U trenutku kada je telo pronađeno nije se znalo da li se radi o smrti ili izvršenom krivičnom delu ubistvo pa je bilo potrebno obaviti niz forenzičkih nalaza i konsultacija sa lekarima sudske medicine kako bi se utvrdio uzrok smrti", rekao je Živković.

Kada je utvrđeno da se radi o povredi na temenu glave takve prirode da je usled nje nastupila smrt, Živković je rekao da su postojale osnovi sumnje da je reč o ubistvu, posle čega je policija krenula u operativni rad.

"Zadržano je lice za koje se smatra da je izvršilo krivično delo i najverovatnije tokom sutrašnjeg dana biće privedeno višem tužiocu", reko je Živković i dodao da je ubijeni penzioner, a lice za koje se sumnja da je izvršilo ubistvo je taksista.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи