Читај ми!

Devojke iz "kantrimena" o nesreći

Advokati Milice Novaković i Tamare Bogdanović, osumnjičenih da su pomogle Marku Milićevu nakon što je kolima usmrtio Luku Jovanovića, kažu da su s tužiocem načelno razgovarali o sklapanju sporazuma o priznanju krivice. Njih dve su, sa još pet osumnjičenih, od prošle nedelje u pritvoru.

Milica Novaković i Tamara Bogdanović bile su u automobilu kojim je Marko Milićev usmrtio Luku Jovanovića. Juče su dopunile svoje iskaze iz istrage. Milica Novaković izjavila je da je napravila dva kratka video-snimka na kojima se ne vidi nesreća, ali se čuje kako ona upozorava Milićeva da stane.

Tamara Bogdanović je u prvom trenutku pomislila da su udarili u automobil, a ne u Luku Jovanovića.

"Milićev me je posle svega posetio u Novom Sadu i rekao da ni slučajno nikome ne pričam ništa o Brankovom mostu. Kazao mi je da ne brinem, jer kola niko neće pronaći, a da su delovi već preko granice", rekla je Tamara Bogdanović.

Advokat Tamare Bogdanović smatra da u dosadašnjem toku istrage nije predočen nijedan dokaz da je ona pomogla Milićevu da ne bude otkriven. Kaže da mu je sada najbitnije da se osumnjičenoj ukine pritvor. Potvrđuje da je bilo reči i nagodbi.

"Načelnog razgovora o tome je bilo. Da bi se uopšte moglo razgovarati o tom institutu, potrebno je da se prvo predoče dokazi i da se sagleda šta to što okrivljena treba da prizna", rekao je advokat Tamare Bogdanović, Rajko Jelušić.

Kako saznaje RTS, Tamara Bogdanović je prepoznala jednog od osumnjičenih, Bratislava Vesovića, kao osobu u čijem je stanu bila te večeri posle nesreće.

U medijima se navodi da je Vesović pomogao Milićevu da sakrije automobil. Marko Milićev je 10. avgusta napustio Srbiju, a za njim je raspisana crvena poternica.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи