Читај ми!

Uhapšen pljačkaš zlatare u Leskovcu

Zbog sumnje da je u maju opljačkao zlataru u Leskovcu, uhapšen K. R. iz tog grada. Sumnja se da je prilikom pljačke prisvojio nakit vredan oko 161.000 dinara.

Leskovačka policija je nakon dužeg rada uspela da identifikuje osobu za koju se sumnja da 30. maja u Ulici južnomoravskih brigada u Leskovcu izvršila krivično delo teško krađa na bezobziran i drzak način, saopštila je policija, a preneo Tanjug.  

Osumnjičeni K. R. (29) iz Leskovca se tereti da je iz zlatarsko optičarske radnje prisvojio zlatan nakit ukupne vrednosti od oko 161.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo policija je za K. R. odredila meru zadržavnja nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи