Nesreća kod Batrovaca, poginula žena

Jedna osoba je poginula u nesreći koja se noćas dogodila na autoputu Beograd - Batrovci, kilometar i po od graničnog prelaza.

U saobraćajnoj nesreći od posledica udara, preminula je 56-godišnja saputnica u "renou", dok su vozaču konstatovane lake telesne povrede, prenosi Tanjug.

Nesreća se dogodila kada je vozač putničkog automobila "reno espejs", iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao iz srednje u zaustavnu saobraćajnu traku i bočno udario u zaustavljena teretna vozila.

U saopštenju policijaske uprave Sremska Mitrovica navodi se da je formirana kolona teretnih vozila u zaustavnoj traci bila propisno obeležena svetlosnim saobraćajnim znacima koji upozoravaju na kolonu i ograničenje brzine.

Na začelju kolone nalazilo se patrolno policijsko vozilo sa uključenom svetlosnom signalizacijom i signalna prikolica JP "Srem put".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи