Automobil uleteo u dvorište, tri osobe povređene

Tri osobe povređene su rano jutros u beogradskom naselju Petlovo brdo kada je automobil u kojem su bili izleteo sa puta i zaustavio se 50 metara dalje u dvorištu obližnje kuće.

Devojka i dva mladića su vozeći atomobil niz strmu ulicu, "preleteli" ogradu i parkirane automobile i zaustavili se u dvorištu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Na licu mesta poslate su dve lekarske ekipe, koje su nakon zbrinjavanja povređene dovezli do odeljenja reanimacije urgentnog centra.

Dvadesetogodišnja devojka koja je bila suvozač, zadobila je povrede grudnog koša i stomaka, posekotine na ruci i nozi, a konstatovana je mogućnost potresa mozga.

Vozač automobila, takođe dvadesetogodišnjak, imao je razderotina po glavi i licu i tupu povredu grudnog koša.

Drugi mladić je u nesreći "skinuta kosa i poglavina", a konstatovane su i povrede grudnog koša, vrata, stomaka i glave.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара