Читај ми!

Teška saobraćajna nesreća kod Sokobanje

Jedna osoba je poginula, a još devetoro je povređeno kada je autobus "Sokoprevoza" koji je saobraćao od Sokobanje ka selu Jezero sleteo s puta, saznaje RTS. Šestoro povređenih putnika prevezeno je u Klinički centar u Nišu.

U autobusu je u trenutku nesreće bilo desetoro putnika. Kako nam je potvrđeno, teško povređeni putnik autobusa "Sokoprevoza" podlegao je povredama na putu do Kliničkog centra.

Zdravstveno stanje šestoro povređenih je stabilno, rekao je dežurni hirurg, pomoćnik direktora Kliničkog centra dr Goran Stanojević.

Najteže povređena pacijentkinja sa višestrukim prelomom rebara, starija ženska  osoba, smeštena je na grudno odeljenje Klinike za vaskularnu hirurgiju, i kako je rekao Stanojević operacija za sada nije potrebna.

Među povređenima je i jedno dete koje je zadobilo lakše povrede.

Sa lakšim telesnim povredama tri osobe smeštene su u Urgentni centar, među kojima je vozač autobusa R. B. (30).

Posle detaljnih pregleda dve putnice iz autobusa puštene su na kućno lečenje - to su Letka Radojević i Gospođinka Manojlović.

Prema njihovim rečima autobus je bio star, a povređeni su na Hitnu pomoć, kako su nam rekli, čekali najmanje pola sata jer kraj u kome se dogodila nezgoda nije pokriven signalom mobilne telefonije.

Na mestu nesreće bila su četiri vatrogasna vozila, policija i ekipe Hitne pomoći.

Nezvanično saznajemo da su autobusu otkazale kočnice.

Pored toga, RTS-u je u Policijskoj upravi Zaječar rečeno da je tridesetogodišnjem vozaču autobusa već dva puta oduzimana vozačka dozvola, koja mu je vraćena nedavno.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво