Читај ми!

Drama u Novom Sadu, policajac spasio bebu

Žena skočila sa drugog sprata zgrade u Novom Sadu, zadobivši teške povrede. Muškarac sa bebom u naručju pretio da će skočiti. Intervencijom policajca sprečena veća tragedija.

Nakon svađe sa suprugom, četrdesetdvogodišnja žena skočila je sa drugog sprata stana u Dositejevoj ulici u Novom Sadu i pritom zadobila teške telesne povrede, nezvanično saznaje RTV.

Nakon njenog skoka na vatrogasni jastuk, suprug se zaključao u stan i počeo da preti da će se i on baciti sa terase sa jednoipogodišnjim detetom.

Brzom intervencijom policije i vatrogasaca koji su nakon pregovora sa muškarcem, uspeli da izvuku dete iz naručja, izbegnuta je veća tragedija.

Dete je zbrinuto u Dečijoj bolnici i posle pregleda biće prebačeno u Sigurnu kuću, dok će muškarac nakon provere psihofizičkog stanja biti prosleđen dežurnom istražnom sudiji.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sutra će uručiti nagradu policajcu Borislavu Zoriću koji je večeras u Novom Sadu spasao dete iz naručja oca koji je pretio da će skočiti sa terase stana na drugom spratu.

Inače, policajac Borislav Zorić zaposlen je u Interventnoj jedinici Policijske uprave u Novom Sadu.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара