Читај ми!

Hapšenje zbog prevare dece

Niška policija uhapsila je T. J. iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je prevarila roditelje više od 500 dece iz nekoliko gradova Srbije.

Osumnjičena je preko sportskih klubova i škola organizovala odlazak dece u sportski kamp, koji se nalazi sedam kilometara od Kavale u Grčkoj, međutim umesto da uplati 50.000 evra prikupljenog novca, sumu je zadržala za sebe.

Zahvaljujući otkrivenoj prevari grupa od 250 dece iz Niša i Dobanovca koja je trebalo da sutra započne boravak u grčkom kampu, večeras nije otputovala u inostrantsvo.

Tim autobusima trebalo je da iz Grčke bude vraćena prva grupa dece - 150 mališana iz Knjaževca i 30 iz Niša.

Međutim, za njih će autobusi biti poslati u ponoć iz Niša, jer, kako saznaje RTS u telefonskom razgovoru sa jednim od trenera, deca i treneri u kampu su uspeli da prikupe 3.000 evra i plate dug za smeštaj, kako bi kamp napustili.

Treća planirana grupa trebalo je na put da krene 12. avgusta i uglavnom  se radi o mališanima iz Niša, Novog Sada i Prokuplja.

Roditelji su, kako saznajemo po detetu osumnjičenoj plaćali 200 evra, a T. J. (1971) je za odlazak treće grupe, za sebe zadržala 20.000 evra.

Osumnjičena je posle hapšenja sprovedena na saslušanje dežurnom tužiocu Osnovnog tužilaštva u Nišu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи