Apel oca nestale devojčice

Policija, Žandarmerija i sve nadležne službe već treći dan intenzivno tragaju za petnaestogodišnjom Tijanom Jurić, koja je nestala u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku.

Sa plakatima nestale devojke oblepljen je Bajmok, Stari i Novi Žednik, Mišićevo, Đurđin, Aleksa Šantić, Pačir, prenela je TV Ju-eko.

Tijana je poslednji put viđena na Rati, dok se približavala Sportskom centru, gde je pola sata pre toga bila sa svojim drugovima i drugaricama, da vrati pozajmljeni duks.

Između 24 sata i jedan sad posle ponoći gubi joj se svaki trag, a u potragu za njom krenuli su njeni drugovi i drugarice sa roditeljima i Tijaninom porodicom.

Policija se o tome još nije oglasila zvaničnim saopštenjem, a sumnja se da je devojka oteta, prenosi Ju-eko.

U izjavi za tu televiziju, otac devojke Igor Jurić uputio je apel svima da, ukoliko imaju informacije, jave policiji.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи