Hapšenja zbog korupcije

Pripadnici kraljevačke kriminalističke policije procesuirali su krivičnu prijavu protiv četiri osobe, od kojih su dve po nalogu višeg javnog tužioca u Kraljevu uhapsili i zadržali do 48 sati.

Uhapšene su i zadržane do S. J. (1965) i M. J. (1975) iz Novog Pazara, državne službenice Osnovnog suda u Novom Pazaru, zbog osnova sumnje da su izvršile krivično delo primanje mita, navodi se u saopštenju policije.

Krivična prijava je podneta i protiv B. S. (1971) iz Novog Pazara i H. R. K. (1971), državljanina Bosne i Hercegovine, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita.

Sumnja se da su u okviru svog službenog ovlašćenja osumnjičene od B. S. i H. R. K. primile poklone u novcu i to u iznosima od 2.400 evra i 300 evra.

Osumnjičene će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti dovedene višem javnom tužiocu u Kraljevu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво