Читај ми!

Čačak, troje povređeno u sudaru

U sudaru taksija i kombija u Čačku tri osobe su povređene, od kojih dve teško, izjavila je portparol Policijske uprave u tom gradu Biljana Nastić.

Nastićeva je rekla da se udes dogodio oko 13 časova, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine.

"Sudarili su se taksi i kombi vozilo, tri osobe su povređene, a uviđaj trenutno obavlja zamenik osnovnog javnog tužioca Jasmina Lazović", navela je Nastićeva.

Prema rečima portparola čačanske bolnice dr Miroslava Sretenovića, u tu ustanovu je primljeno troje povređenih u udesu, od kojih je dvoje sa teškim telesnim povredama.

"Jedna žena je primljena u bolnicu u komatoznom, besvesnom stanju, muškarac je zadobio prelom kostiju karlice, a treći pacijent nema vidljivih povreda, ali je zadržan radi dalje opservacije", rekao je Sretenović.

Zbog rekonstrukcije gradskog toplovoda, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine  isključeni su semafori, ali i pored postojanja propisane saobraćajne signalizacije, proteklih dana ovde su se događale manje nezgode samo sa materijalnom štetom, javlja dopisnik RTS-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи