Читај ми!

Srpski turisti povređeni u Tunisu

Zdravstveno stanje srpske turistkinje Marije Milošević koja je povređena u saobraćajnoj nesreći u Tunisu i dalje je veoma teško. Ona je operisana, ali lekari još ne mogu sa sigurnošću da predvide tok oporavka.

Nesreća se dogodila tokom izleta u Saharu, kada se džip u kojima su bili turisti prevrnuo. Tom prilikom šestoro srpskih turista je povređeno od kojih dvoje teže, supružnici Ivan Vasić i Marija Milošević.

Zdravstveno stanje Ivana Vasića, starog 34 godine je sada stabilno. Lakše povređeni putnici su vraćeni u hotel, dok se Marija i Ivan nalaze u jednoj od najboljih bolnica u Tunisu.

"Radi se o privatnoj bolnici u Susu i s obzirom da putnici nisu bili osigurani i pored svih upozorenja koje svake godine upućujemo putnicima da je neophodno da uplate zdravstveno osiguranje, agencija koja je organizator putovanja je dala garancije za putnike da se obave svi pregledi i operacije koje su neophodne", kaže Aleksandar Seničić, direktor Jute.

Prema njegovim rečima, agencija će i članove porodice prevesti u Tunis, smestiti blizu bolnice kako bi tokom oporavka dali podršku svojim najmilijim.

Konzul Jasna Zrnović, koja je posetila povređene, rekla je da ambasada nije dobila zvaničan izveštaj policije o nesreći koja se najverovatnije dogodila u ponedeljak 14. jula.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи