Читај ми!

Kosmajac napustio Crnu Goru?

Dragoslav Kosmajac, koga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg srpskog narko-dilera, napustio je Crnu Goru gde je boravio poslednjih dana, javljaju podgorički mediji.

Pozivajući se na izvore iz policije, dnevnik Dan objavio je da je Kosmajac napustio Crnu Goru u noći između nedelje i ponedeljka, te da policija pretpostavlja da je otišao u Bosnu i Hercegovinu, prenosi Beta.

Kosmajac je krajem prošle nedelje iz Srbije doputovao u Crnu Goru sa ličnom kartom Slovačke, potvrdila je ranije Uprava policije Crne Gore.

Policija je saopštila da za njim nije rapisana međunarodna poternica, te da se crnogorskim državnim organima, povodom Kosmajca, zvanično nisu obraćali nadležni iz Srbije.

Policija je u nedelju u Tivtu uhapsila Kosmajčevog sina, Lazara (24), zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Lazar Kosmajac je bio suvožač u "mercedesu" koji je policija zaustavila radi kontrole i kažnjen je jer je najpre pobegao vozilom policiji.

Kosmajac je kasnije uhapšen i osuđen na deset dana zatvora, te sproveden u zatvor kod Podgorice.

Dragoslav Kosmajac poseduje vilu u primorskom mestu Risnu. On se u Beloj knjizi MUP-a Srbije iz 2001. pominje kao jedan od najznačajnijih trgovaca drogom.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je u petak označio Kosmajca kao vodećeg narko-bosa, posle čega je on napustio Srbiju.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво