Читај ми!

Sin Dragoslava Kosmajca uhapšen u Crnoj Gori

Policija u Herceg Novom je uhapsila L. K. (24) iz Beograda, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru - ometanje službenog lica u vršenju službene radnje, prenose "Vijesti". Mediji spekulišu da je reč o sinu Dragoslava Kosmajca.

"Policija je L. K. potom, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, sprovela Područnom organu za prekršaje u Herceg Novom, koji ga je osudio na kaznu zatvora u trajanju od deset dana, nakon čega je L. K. sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Podgorici radi izdržavanja navedene kazne zatvora", navodi se u saopštenju crnogorske policije.

Beogradski mediji preneli su da je saobraćajna policija zaustavljala automobil u kome su se nalazili Dragoslav Kosmajac i njegov sin koji je upravljao vozilom, ali da se on oglušio na poziv policije.

Dragoslav Kosmajac je, u noći između petka i subote, ušao u Crnu Goru, a Interpol Beograda nije do danas kolegama iz Podgorice dostavio međunarodnu poternicu za njim.

"On je, u noći između 20. i 21. juna, koristeći ličnu kartu izdatu od strane Slovačke Republike, ušao u Crnu Goru na graničnom prelazu između Srbije i Crne Gore, Jabuka–Ranče", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, nadležni organi Srbije nisu se do danas tim povodom zvanično obraćali Upravi policije Crne Gore.

"Interpol Beograda, kao ni kancelarije Interpola drugih zemalja, nisu Interpolu u Podgorici do danas dostavili međunarodnu poternicu za D. K.", dodaje se u saopštenju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи