Читај ми!

Nasilno izašao sa parkinga u Bloku 42

Vozač bosanskih registarskih tablica iz Prnjavora, čiji je automobil zbog velikih dugovanja prvo blokiran lisicama, a zatim i prenet na parking Parking servisa u beogradskom Bloku 42 odbio je da plati dug za nepropisno parkiranje i nasilno izašao sa parkinga.

Kako je saopštila Služba za odnose sa javnošću JKP "Parking servis", A. Đ. je za neplaćeni parking dugovao 33.000 dinara i njegovo vozilo je odneto sa Keja Osobođenja sinoć oko 18 časova.

Došao je da preuzme svoje vozilo i nasilno izašao sa parkirališta, oštetivši rampu, navodi se u saopštenju.

Policija je izvršila uviđaj i u toku je potraga za vozačem iz Prnjavora i automobilom marke "golf 3", čije su registarske tablice poznate policiji.

Posle više od dva meseca od uvođenja blokade lisicama za vozače stranih registarskih tablica, to je prvi put da je vozač nasilno pokušao da izađe sa parkinga, dodaje se u saopštenju.

JKP "Parking servis" dobio je iz Beogradske policije čvrsta uveravanja da će svi slučajevi biti rešeni u najkraćem roku i u saradnji sa policijom i pravosudnim organima tražiće najstrože kazne za bahate vozače koji direktno ugrožavaju uvođenje komunalnog reda u Beogradu, rekli su iz tog beogradskog preduzeća.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво