Читај ми!

Ljig, eksplozija u Livnici

Jedna osoba lakše povređena u eksploziji u Livnici Ljig, rečeno je u tamošnjoj policiji. Krov neznatno oštećen, a štetu na peći utvrdiće nadležna komisija tog preduzeća.

Načelnik ljiške policijske ispostave PU iz Valjeva, Marko Pajević rekao je za Tanjug da je posle zbrinjavanja u valjevskoj bolnici povređena osoba je puštena kući.

"Jedno osoba se javila u ovdašnji Dom zdravlja, posle čega je upućeno u bolnicu u Valjevo. Nakon snimaka i pregleda utvrđeno je da je radnik doživeo stres i otpušten je kući", dodao je Pajević.

Prema njegovim rečima, do eksplozije je došlo u peći za topljenje gvožđa, a požar je brzo lokalizovan.

Pajević je istakao da nije eksplodirao nikakav ubojni materijal već cev sa duplim dnom.

"Oštećen je neznatno krov Livnice, a štetu na peći će utvrditi nadležna komisija tog preduzeća", dodao je Pajević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи