Читај ми!

Utopio se dok je čistio otpad iz Dunava

Zapovednik plovnog bagera kompanije "Holcim agregati" izgubio je život nesrećnim slučajem, utopivši se u Dunavu, blizu kovinskog naselja Dubovac, saopštila je ta kompanija.

Nesreća se dogodila juče dok je V.V. (69), inače iz Smoljinaca kod Požarevca, zajedno sa kolegom, pokušavao da raščisti prostor oko bova na Dunavu od velikog broja krhotina od drveta, kako bi bila omogućena dobra vidljivost i bezbednost brodovima, navodi se u saopštenju.

Osim istrage nadležnih organa, sprovodi se i interna, "Holcimova" istraga, u cilju preciznog utvrđivanja svih činjenica i odgovornosti vezane za taj nesrećni događaj.

Rukovodstvo "Holcim agregata" i "Holcim Srbije" ponudilo je pomoć i podršku porodici nastradalog kolege, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи