Читај ми!

Eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

Rano jutros nepoznata osoba bacila je eksplozivnu napravu u Severnoj Mitrovici. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

Eksplozija se dogodila oko dva sata, kada je bačena eksplozivna naprava u ulici Lole Ribara, javlja Tanjugov dopisnik.

Tom prilikom oštećeno je više lokala, putničkih automobila, a ima i štete na par stanova.

Na mesto eksplozije može se videti razbijeno staklo na lokalima i popucala stakla na automobilima i stanovima.

Kosovska policija je na licu mesta i očekuju se ekipe koje će obaviti uviđaj.

Eksplozija se dogodila ispred jedne zlatare, koja je bila opljačkana pre nekoliko dana, kada su iz nje dvojica pljačkaša odneli zlato u vrednosti od više desetina hiljada evra.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju zatražila je da nadležni u Pokrajini hitno pronađu napadača koji je bacio bombu u severnoj Kosovskoj Mitrovici i izazvao veliku materijalnu štetu, prenosi Beta.

"Žao nam je što moramo po ko zna koji put da naglasimo da su svi zločini u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji ostali do danas nerazjašnjeni i da nakon izvršenog uviđaja zločinci nikada nisu pronađeni", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je jasno da je jutrošnja eksplozija u severnoj Kosovskoj Mitrovici povezana sa predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu 8. juna i da je "cilj da unese strah i uznemirenost u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво