Читај ми!

Ubijena devojka u Kosovskoj Mitrovici

U jednom stanu u severnom delu Kosovske Mitrovice večeras je ubijena devojka stara oko 25 godina, a muškarac je povređen, saopšteno je iz kosovske policije.

Kosovska policija javlja da se u jednom stanu dogodilo ubistvo i pokušaj samoubistva. Nožem je ubijena 25-togodišnja devojka, a u stanu je zatečen mladić sa ubodnom ranom u predelu vrata.

Regionalni šef operative PK-a Željko Bojić izjavio je Tanjugu da su u 20.40 časova policijski službenici uz asistenciju vatrogasaca, nakon dojave nasilno ušli u jedan stan u Mitrovici u ulici Drvarska i da su tamo zatekli povređenog muškarca i devojku koja nije davala znakove života.

Muškarac je prebačen u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici kako bi mu se ukazala lekarska pomoć, rekao je Bojić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи