Читај ми!

Privođenje zbog ubistva dečaka

Tri osobe zadržane su u policiji na zahtev tužioca zbog ubistva dečaka u Kaluđerici, saznaje RTS. Pronađen je i pištolj, koji je trenutno na veštačenju. Na mestu ubistva, drugarice i drugovi ubijenog dečaka pale sveće.

Beogradska policija, na zahtev tužioca, zadržala je brata ubijenog i još dve osobe zbog ubistva šesnaestogodišnjaka u školskom dvorištu u Kaluđerici.

Kako saznaje RTS, nekoliko kilometara dalje pronađen je pištolj. Veštačenje će pokazati da li je to oružje sinoć korišćeno ili je tu bačeno ranije.

Isključuje se mogućnost da je šesnaestogodišnjak stradao zbog pripadnosti nekoj navijačkoj grupi ili prodaje narkotika. Međutim, nije isključeno da je možda slučajno ubijen. Marko J. nije imao problema sa zakonom.

Pošto je dvorište škole nepristupačno i mračno, policiji su pri uviđaju, koji je trajao oko tri sata, pomagali i vatrogasci.

Na dečaka. Marka J. je sinoć oko 21 sat i 30 minuta, dok je sedeo sa drugovima, pucala nepoznata osoba, a u Dom zdravlja privatnim automobilom su ga otac i drugovi, ali je mladić preminuo sat kasnije u Urgentnom centru.

Ispred dvorišta isturenog odeljenja Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Kaluđerici gore sveće, koje pale drugarice i drugovi ubijenog šesnaestogodišnjeg Marka J.

U neverici su žitelji Ulice Radislava Ignjatovića, nikome nije jasno šta se tačno desilo.

"Izašao je iz školskog dvorišta, tako sam čuo, naišla su kola, neko kaže da mu je pucano u leđa, neko - rafalno, šta je tačno, šta nije, to niko ne zna", kaže komšija Milan Cvejić.

Direktor škole kaže da je dvorište uvek otvoreno, jer deca iz Kaluđerice nemaju mnogo mesta za okupljanje. Glavna zgrada škole je bezbedna, tvrdi direktor, jer pored školskog policajca imaju i obezbeđenje.

Međutim, to se, prema njegovim rečima, ne odnosi i na istureno odeljenje.

"Ujutru mi nađemo flaše i svašta, prvo se čisti dvorište, više puta smo skrenuli pažnju na to", rekao je direktor Osnovne škole "Aleksa Šantić" Radivoje Miljić.

Pored verzije u kojoj je neko iz kola pucao u Marka J, postoji i ona prema kojoj je u njega pucano iz blizine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво