Читај ми!

Zaplenjen skank u Kraljevu

U Kraljevu je zaplenjeno 31,5 kilograma skanka, saznaje RTS u MUP-u. Time su presečena dva kanala šverca droge, jedan iz Crne Gore i jedan sa Kosova.

Kraljevačka policija saopštila da su njeni pripadnici u dve odvojene akcije pronašli i zaplenili više od 31,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je modifikovana marihuana „skank", namenjen preprodaji, zbog čega su uhapšena dva srpska i dva crnogorska državljanina.

Biljna materija pronađena je u putničkim motornim vozilimana putu Raška - Kraljevo, i to u Bogutovcu i Konarevu.

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su, a po nalogu tužioca određeno im je i zadržavanje do 48 časova, I. R. (34) iz Bijelog Polja, V. B. (37) iz Podgorice, N. V. (31) iz Rudnice kod Raške i A. V. (26) iz Beograda.

Najpre je u Bogutovcu, danas oko podne, prilikom kontrole "folksvagen pasata" crnogorskih registarskih oznaka, kojim je upravljao I. R. sa suvozačem V. B, u gepeku pronađeno 25 paketa sa više od 26,5 kilograma ove biljne materije.

U Konarevu, prilikom kontrole "fijat brava" raščanske registracije, kojim je upravljao N. V. sa suvozačem A. V, na zadnjem i ispod sedišta suvozača policija je pronašla pet paketa sa više od pet kilograma iste biljne materije.

U saopštenju policije navodi se da postoji sumnja da je pronađena biljna materija u prvom slučaju nabavljena na području Crne Gore, a u drugom na području Kosova i Metohije.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti privedeni Višem javnom tužiocu u Kraljevu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Kraljevo.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи