Читај ми!

U Zrenjaninu uhapšen pljačkaš banke

Zbog sumnje da je opljačkao "Hipo Alpe Adrija banku" u centru grada i odneo 38.000 evra i oko 723.000 dinara, policija u Zrenjaninu je uhapsila A. M. (1977) iz tog grada.

Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Zrenjaninu, uhapsili su A. M. (1977) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela - razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, nošenje i držanje vatrenog oružja i municije.

Postoji osnov sumnje da je danas u 8.45 osumnjičeni A. M. uz pretnju vatrenim oružjem iz ekspoziture "Hipo Alpe Adrija banke" koja se nalazi u centru Zrenjanina, protivpravno prisvojio 38.000 evra i oko 723.000 dinara gotovog novca, nakon čega je napustio lice mesta.

Brzom intervencijom policijskih službenika osumnjičeni je uhapšen u Zrenjaninu u neposrednoj blizini stana. Na sebi je imao zaštitni pancir prsluk, pištolj "CZ M-57" sa sedam metaka u okviru i jednim metkom u cevi, dva okvira za pištolj "CZ M-57" sa po osam metaka i ranac u kome se nalazio novac.

Postoji osnov sumnje da je A. M. osim navedenog krivičnog dela, na teritoriji grada Zrenjanina od početka ove godine izvršio i više krivičnih dela razbojništava na štetu pošte, benzinske stanice NIS-a, naplatnog mesta JKP "Toplana", kao i u više prodavnica koje posluju sa gotovim novcem.

Osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво