Читај ми!

Nesreća kod Zvečana, petoro poginulih

Pet osoba poginulo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić. Među nastradalima su tri odrasle osobe i dvoje dece. Lekari navode da je smrt nastupila davljenjem u reci, posle sletanja s puta.

Porodica Vučinić, dvoje dece od šest i trinaest godina, njihovi roditelji i tetka nastradali su kada je vozilo u kojem su bili sletelo s puta u reku Ibar. Policija i Hitna pomoć porodicu su zatekli bez znakova života.

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović rekao je da je troje odraslih i dvoje dece danas, bez znakova života, prebačeno u bolnicu.

"Stradali su smrtno svih petoro. Stradali su u saobraćajnoj nesreći. Smrt je nastupila davljenjem u reci Ibar posle sletanja s puta", naveo je Ivanović.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je da je patrola saobraćajne policije jutros oko 9.45 dobila informaciju da se u mestu Savina stena dogodila saobraćajna nesreća.

"Ekipe su odmah izašle na lice mesta radi uviđaja i tom prilikom je utvrđeno da se u vozilu nalazilo pet osoba. Sva lica su bez znakova života prebačena u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici radi pokušaja reanimacije", rekao je Bojić. Naveo je da je u pitanju vozilo "folksvagen polo".

"Uzrok nesreće još se ne zna, uzimajući u obzir da je istraga u toku", istakao je Bojić.

Nesreća se dogodila u mestu Savina stena kod Srbovca u opštini Zvečan, na severu Kosova.

To mesto od ranije je poznato kao vrlo opasno, jer su se na oštroj krivini, sa koje je ovaj auto sleteo u Ibar, često događale slične nesreće.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво