Читај ми!

Povređeni radnici ciglane u Maloj Plani

Dva radnika ciglane u Maloj Plani povređena prilikom pada. Do nesreće došlo kada ih je zakačila mašina za utovar, nezvanično saznaje RTS.

Z. T. (53) i G. D. (24) iz Kuršumlije, radnici ciglane u Maloj Plani kod Prokuplja, pali su sa visine od tri metra i zadobili teške povrede.

Kod Z. T. je konstatovan otvoreni prelom noge i povreda glave, dok G. D. ima prelom butne kosti, rekla je za RTS portparolka Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" Irena Kovačević.

Kako kaže, nakon prijema povređenih na Odeljenju urgentne medicine nastavljeno je sa daljom dijagnostikom, nakon čega će se odlučiti da li će pacijenti biti upućeni u niški Klinički centar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се